Weerwolven 26 - De Bruine Kroeg

Uit Met Nerds om Tafel - Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Specs

Aantal spelers 18
Setting en spelers De bruine kroeg, spelers zijn flessen alcoholische drank
Winnaar en afloop Na een spannend einde winnen de wolven.
Vertellers Arnoud, Doris, Rens

Rollen

Let op: Er zal niet bekend gemaakt worden hoeveel 'exemplaren' van elke rol in het spel zitten!
Let op: Er zal niet bekend gemaakt worden welke rollen in het spel zitten!

Speler RP Naam WW Naam
1 Akkie jukebox orakel
2 Annabel burger burger
3 Charly propperwolf grijze wolf
4 foaly censuurwolf apostaat
5 Hannah courgette burger
6 Jesse 1 cocktailshaker tovenaar
7 Jesse 3 welkomstmat burger
8 LaPantoffel kapstok burger
9 Luca pisbak burger
10 Marcel ijsblokjeswolf wolf
11 Marlou dronkenlap verwarde dorpsgek
12 Nicole raadslid raadslid
13 Sophie wcrol burger
14 Stef dronkenlap dorpsgek
15 Thijs raadslidwolf raadslidwolf
16 Timo vegabitterbal burger
17 TomB condoomautomaat rechter
18 Vincent bakjepindas burger


Spelregels

1. Er mag in dit spel niet buiten het hoofdkanaal of andere kanalen met andere levende spelers over het spel gesproken worden, niet direct en ook niet indirect, dus niet via DM niet via Discord, niet via postduif, gewoon niet.

2.Hoofdkanaal blijft altijd open, maar berichten plaatsen mag niet tussen 20u en uitslag van de dag door de vertellers.

3. Er is een Wolvenkanaal , maar daar mag alleen in gepraat worden tussen 20u en 22u

4. Er mogen prive kanalan worden gemaakt, mits daar maar ten alle tijden minstens 3 levende spelers in zitten. Kanalen met drie of meer levende spelers gaan elke dag dicht om 20u en worden gearchiveerd.

5. Na het ochtend verhaal mogen er weer nieuwe kanalen gemaakt worden ( let wel weer even op de regels! Minimaal 3 levende spelers)

6. In dit spel hebben spelers na hun dood niet de mogelijkheid om laatste woorden te delen.

7. Kies voor het spel een naam en profielfoto die passen bij het thema. Veranderen tijdens het spel is niet toegestaan. Je naam moet er zo uitzien: [Slack-naam] ([karakternaam]) (nee Randal, omgekeerd is niet logischer)

8. Het bewerken van berichten kan tot 1 minuut na plaatsen. Alleen spel- en grammaticafouten!

9. Het verwijderen van berichten is niet toegestaan.

10. Stemmen is verplicht. Als je twee keer niet stemt, word je uit het spel verwijderd, bovendien zal je het volgende spel niet mee kunnen spelen. Is er een reden waarom je tijdens het spel het spel wil verlaten, laat dit dan weten aan een van de vertellers.

11. Zet je status op “Deelnemer” wanneer je toegelaten wordt tot het spel.

12. De poll voor de stemming wordt geopend om 10.00 uur en sluit om 20:00 uur. We zullen dit spel blind stemmen. Na sluiting zal de stemming openbaar worden gemaakt.

13. De wolven en speciale rollen geven keuzes door tussen 20.00 uur en 22.00 uur, of anders maar dat wordt dan bij je rol uitgelegd.

14. De afhandeling van de rollen gebeurt zodra het de vertellers uitkomt met inachtneming van de regels.

15. Bij het sterven van een speler wordt de rol van deze speler bekend gemaakt. Tenzij anders bepaald door regels of de spelleiding.

16. De eerste avond kiezen we een burgemeester.

17. Aan het begin van het spel krijgen de spelers hun rol te horen.

18. Dood betekent dood! Met levende spelers praten levert schorsing op.

19. Het is niet toegestaan berichten van de verteller of Dolfje te delen. Ook screenshots van iets anders dan quotes van spelers zijn niet toegestaan (bijvoorbeeld een lijst met kanalen of het stemhok).

20. In algemene zin (voor eventuele overige overtredingen) geldt dat het breken van de regels of niet opvolgen van de instructies, kan leiden tot een sanctie vanuit de verteller(s). Afhankelijk van de ernst van de situatie kan besloten worden je uit het spel te halen, en/of te schorsen voor een of meer volgend(e) spel(len).

21. Onderlinge communicatie is toegestaan, maar uitsluitend in het hoofdkanaal waar iedereen het kan zien en in kanalen met minimaal drie levende spelers, waaronder één speler uit kamp-burger. Uitzondering is natuurlijk het wolvenkanaal.

22. Bij een gelijke stemming wordt er gezorgd voor een tiebreaker. Klinkt stoer, is gewoon een dobbelsteen natuurlijk. Een digitale dobbelsteen.

23. Als je de nacht niet hebt overleefd hoor je dit tegelijk met de rest van het dorp (via het dorp), tenzij anders bepaald door de vertellers.

24.Dagboeken? Jazeker. Met /wwkanaal maak je een kanaal aan en nodig je de vertellers uit. Je mag niemand anders uitnodigen in zo'n kanaal, ook geen sectators of doden (m.a.w., dit is je dagboekje, alleen toegankelijk voor vertellers).

25 Met /wwkanaal maak je een “dag”-kanaal aan en nodig je de vertellers uit. Nodig direct minimaal 2 levende spelers daar bij uit. In elk kanaal moet minimaasl een iemand van kamp-burger zitten. 26 Wil je weten wat je rol betekent? Maak even een kanaal aan via /wwkanaal en vraag het.

27 De vertellers gek maken met het aanmaken van allemaal onzinkanalen voor je East Canadian Shuffle….. Vrees voor je leven.

28 De Las Vegas-regel: wat in kanalen staat, blijft in kanalen. Je mag geen screenshots of copypasta's van berichten delen.